| Ivy | Spider 2.0 Veloce | euroman |

Mænd er de værste kællinger!

Historisk set har vi mænd har altid måttet lægge ører til kvindelige familiemedlemmers indgående spørgsmål som ”Skal I ikke snart have nogle børn”? Familiepresset er forventeligt, og vi er nok mentalt rustet til at modstå det.

Da min kone blev gravid oplevede jeg, at mænd havde travlt med at fortælle mig, hvor fantastisk det nu var at få børn. Endvær tilnærmelse af min forståelse som ”jeg glæder mig selv til at vi får børn” blev dog fejet af bordet med ”nej, det kan du slet ikke forestille dig - det er noget helt specielt”! Derefter måtte jeg høre på: ”...bare vent til du får børn, så bliver dit liv hel anderledes”! Jeg ville aldrig få søvn mere, se mine venner, dyrke fritidsinteresser eller kunne tage en fredagsøl på arbejdet.

Jeg har nu fået en dejlig lille pige, og oplevelsen var fantastisk - som jeg var blevet fortalt. Men hvorfor skal mænd tage patent på min glæde ved at blive far? Er det en del af den danske jantelov eller bare mænds konkurrence gen, der skal markere at de kom først?

Kristian Storm-Jørgensen

Seneste opdatering den 2007-10-07.